Cabinet Veterinar Regatul Animalelor

Pentru ca ingrijirea animalelor este pentru noi o pasiune, preocuparea principală este de a preveni imbolnavirea lor

Cabinetul nostru medical dispune de cele mai noi mijloace de investigare și tratament, oferind consultații, vaccinuri, tratamente, medicamente, chirurgie, deparazitări, dermatologie, carnete de sănătate și multe altele.

Managementul Durerii

Practicarea medicinii veterinare la standarde de înaltă calitate presupune concentrarea numai pe nevoile pacientului – de la probleme medicale, care afectează funcţionarea fiziologică, la problemele emoţionale şi psihologice care afectează bunăstarea. Durerea poate afecta organismul, funcţionarea fizică şi psihică, având efecte negative asupra pacienţilor, a bunăstării şi stării sale de spirit. Astfel, managmentul durerii este una din consideraţiile noastre primare atunci când vine vorba de tratarea unui animal de companie pentru orice afecţiune.

Abordarea noastră pentru gestionarea durerii implică anticiparea procedurilor potenţial dureroase, şi luarea de măsuri pentru a controla durerea de la bun început, precum şi în procesul de recuperare si tratament. Ştiaţi că diferite tipuri de durere pot să se manifeste diferit la animale? De exemplu, un câine cu artrita cronică poate prezenta semne foarte subtile de durere, care pot trece neobservate dacă nu ştiţi ce să căutaţi. Din fericire, personalul nostru de profesionişti plin de compasiune, este calificat în îngrijirea şi recunoaşterea semnelor de durere la animale şi dezvoltarea unui plan individualizat de gestionare a durerii la pacienţii noştri.

De la procedurile de rutină (cum ar fi o castrare sau un detartraj), la tratamente medicale avansate (cum ar fi osteosinteza sau tratamente pentru cancer ),la afecţiuni dureroase cronice (cum ar fi dureri în artrită sau de spate),suntem aici sa vă ajutăm cu orice tip de durere resimţită de animăluţul dumneavoastră. De asemenea vă ajutăm în elaborarea unui plan potrivit pentru fiecare pacient în parte.

Recunoaşterea şi atenuarea durerii la pacienţii noştri este un proces de înaltă calitate, personalul nostru îngrijind fiecare pacient cu atenţie şi compasiune. Noi nu privim durerea ca venind de la sine şi facem tot posibilul să ne asigurăm că programele noastre de managment al durerii vor ajuta cu adevarat pacienţii noştri.

Consiliere Nutrițională

Un proprietar de animale de companie poate foarte uşor să fie copleşit de multitudinea de oferte prezente pe piaţa. De aceea noi putem să vă oferim sfaturi şi consiliere în alegerea hranei potrivite, pentru obţinerea şi menţinerea bunăstării dorite pentru animalul dumneavoastră de companie.

Din prima zi în care veţi aduce un nou animal de companie acasă, până în ultimele zile ale vieţii sale, nutriţia joacă un rol critic în sănătatea şi bunăstarea generală a animăluţului dumneavoastră de companie. Mulţi proprietari de animale de companie consideră hrana ca venind de la sine, în parte din cauza disponibilităţii pe piaţă a atâtor diete nutritive complete, care au făcut mult mai uşoară alegerea unei diete potrivite pentru un animal de companie. Cu toate acestea, ştiaţi că nevoile nutriţionale ale animalului dumneavoastră de companie se schimbă odată cu vârstă şi nivelul său de activitate? Ştiaţi că dietele special formulate pot ajuta în gestionarea unei game diverse de afecţiuni medicale, inclusiv boli renale , diabet, artrită şi bolile de inimă? Ştiţi de câte calorii are nevoie zilnic animăluţul tău sau dacă primeşte aportul necesar de nutrienţi? Sunteţi capabili să interpretaţi eticheta hranei pe care o oferiţi animalului dumneavoastră de companie?

Fie ca animalul dumneavoastră are nevoi nutriţionale speciale, sau pur şi simplu trebuie să „scape” de câteva kilograme (sau sa „câştige”), serviciile noastre de consiliere nutriţională vă pot ajuta să vă atingeţi scopurile şi să vă păstraţi animalul într-o stare bună de sănătate . Oferim consiliere în alegerea dietelor şi hrănirea în sine pe timpul diferitelor etape ale vieţii, cum ar fi creşterea, gestaţia, lactaţia, vârsta înaintată. De asemenea, dacă animalul dumneavoastră are o afecţiune medicală, vă putem ajuta să alegeţi cea mai potrivită dietă pentru nevoile complete ale animalului dumneavoastră.

Chirurgie

În eforturile noastre continue de a oferi servicii de cea mai bună calitate, suntem încântaţi să oferim o gamă largă de servicii chirurgicale pentru pacienţii noştri. De la procedurile chirurgicale de rutină , cum ar fi sterilizarea şi castrarea, până la intervenţii chirurgicale mai complexe, aşteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a avea grijă de nevoile chirurgicale ale animalului dumneavoastră de companie.

Personalul nostru înalt calificat va depune toate eforturile pentru a asigura cea mai bună îngrijire pentru animăluţul dumneavoastră. Concentrarea asupra siguranţei pacienţilor, abilităţile de gestionare a durerii, precum şi implementarea celor mai actuale tehnici chirurgicale sunt proiectate pentru a depăşi aşteptările dumneavoastră. Dispunem de personal profesionist, care cu cea mai mare grijă şi atenţie va monitoriza animalele înainte, în timpul si după orice intervenţie chirurgicală şi, de asemenea, vom asigura o recuperare postoperatorie sigura şi completă. În acelaşi timp oferim consiliere legată de orice problemă care ar putea sa vă îngrijoreze: anestezie, gestionarea durerii, îngrijire postoperatorie.

În momentul în care animăluţul dumneavoastră este gata să plece acasa vom revizui împreună cu dumneavoastră programul de îngrijire, medicaţia şi nutriţia pentru a asigura cea mai bună recuperare. Dacă apar întrebări de orice fel după ce ajungeţi acasă sau în orice alt moment nu ezitaţi să ne sunaţi. Vă vom răspunde cu plăcere la orice întrebare şi vom face tot posibilul pentru a asigura recuperarea fără probleme a animalului dumneavoastră. Nu uitaţi, ajutorul este doar la un apel distanţă!

Intervenţiile chirurgicale pot fi o sursă de stres pentru mulţi proprietari. Indiferent de tipul de intervenţie chirurgicală de care are nevoie animalul dumneavoastră, noi suntem cei mai potriviţi. Vă aşteptăm să discutăm despre cum oferim cea mai bună îngrijire pentru bunăstarea lui.

Stomatologie

Vrem ca animăluţul dumneavoastră să aibă o viaţă lungă, sănătoasă, şi noi înţelegem că menţinerea sănătăţii orale este o parte din aceasta. Sănătatea animalului tău de companie este importantă pentru noi, aşa că haideţi să vă ajutăm cu acest angajament. Apelaţi astăzi pentru a discuta despre igiena orală şi problemele stomatologice ale animăluţului dumneavoastră și cum putem noi să vă ajutăm.

Paraziți – Prevenire și Combatere

Din fericire, putem recomanda teste pentru a afla dacă animalul dumneavoastră are paraziţi. Putem examina, de asemenea, animalele de companie pentru a evidenţia puricii, căpuşele, sau alţi paraziţi. Personalul calificat poate recomanda medicamente pentru a ajuta la controlul puricilor, căpuşelor, viermilor, si a altor paraziţi. Prevenirea paraziţilor în casă, de asemenea, vă ajută la protejarea membrilor familiei dumneavoastră, deci haideţi să lucrăm împreună pentru a vă proteja casa şi familia!

A fost o vreme când paraziţi ca puricii, căpuşele, sau viermii au fost consideraţi în cea mai mare parte o pacoste. Acum se ştie ca aceşti paraziţi pot provoca boli grave atât animăluţului din casă cât si dumneavoastră. De exemplu, căpuşele pot transmite zoonoze cum ar fi boala Lyme, şi puricii pot transmite paraziţi intestinali şi Bartonella – bacterie care se poate transmite şi la om . Un alt tip de parazit, numit „viermele inimii” (Dirofilaria), este transmis de ţânţari. Viermii trăiesc în plămânii animalului dumneavoastră de companie şi în inimă, provocând daune acestor organe, şi, uneori, chiar moartea. Paraziţii intestinali, cum ar fi viermii rotunzi şi cei cu cârlig sunt o ameninţare, de asemenea, pentru animalele de companie şi transmisibile la om.

Dumneavoastră nu puteţi fi întotdeauna în măsură să spuneţi dacă animalul dumneavoastră are paraziţi. Puricii se pot ascunde sub blana animalului dumneavoastră de companie, iar unele căpuşe sunt foarte mici (de marimea unui vârf de ac), astfel încât acestea sunt foarte greu de găsit. Paraziţii intestinali ca viermii cilindrici pot cauza diaree şi alte probleme gastro-intesinale, dar multe animale de companie infectate nu prezintă nici un semn de boală.

Examinările sanitar-veterinare şi testarea parazitologică sunt modalităţi importante prin care protejaţi sănătatea animalului dumneavoastră de companie. Echipa noastră este capabilă sa vă ofere consiliere în stabilirea unui program adecvat de control al paraziţilor. Vă putem recomanda un program de testare parazitologică, putem discuta despre semnele de paraziţi pe care le puteţi observa şi dumneavoastră acasă pentru a controla apariţia acestora în casă şi în jurul acesteia. De asemenea vom alege împreună cu dumneavoastră opţiunile de tratament în cazul în care animăluţul are paraziţi, şi vă oferim consiliere cu privire la cea mai bună modalitate de control şi prevenire a paraziţilor.

Paraziţii nu sunt doar o pacoste! Ei pot transmite boli grave, care afectează sănătatea generală şi longevitatea animăluţului dumneavoastră. Noi vă ajutăm să vă protejaţi animalul dumneavoastră de companie. Sunaţi azi pentru a afla cum!