Salon Cosmetică Regatul Animalelor

Un animal curat este un animal sanatos si fericit, iar prietenul nostru merită sa fie rasfaţat

Programare pentru serviciul de cosmetică animale: tuns, spălat și alte activități conexe.  Această programare va fi confirmată telefonic de persoana de la recepție. Specificați numărul de telefon, serviciul medical dorit și un interval orar când ați dori programarea – de luni pana vineri între 09-20.

Pentru serviciul de cosmetică sunați la 0773985839

Vă aşteptăm la salonul nostru de cosmetica, unde le oferim amicilor nostri patrupezi servicii de top, de la tuns, spalat, coafat, periat, taiat unghii, curatat urechi, tratamente blanita si multe altele, folosind accesorii potrivite fiecarui tip de blana.

Tunsul devine o necesitate atunci cand starea blanitei este precara. O blanita incalcita va deveni o adevarata problema deoarece aceasta mentine caldura si umiditatea cauzand iritatii, roseata pielii si va emana un miros neplacut. Este recomandat ca blana animalului dumneavostra sa fie tunsa pe tot parcursul anului. Majoritatea cainilor au nevoie de o tunsoare la fiecare 5-10 saptamani. Prin tunsoare se elima totodata si corpurile straine cum ar fi scaietii, betisoare, spicurile, etc.

Pisica are nevoie de o periere intensă  o dată pe săptămână în funcție de lungimea si desimea blăniței.

Prin periere blana pisicuței se aerisește îndepărtându-se părul mort și nodurile ce se formează.

Se pot adăuga și produse profesionale de styling iar parul capătă luciu și rezistență.

Servicii necesare la prima
întâlnire cu cosmeticianul

  • spălat
  • tăiat gheruțe
  • curățat urechi
  • eventuale mici retușuri cu foarfeca

Prima vizită la salon – puiuții

Prima vizită la salon poate avea loc oricând dupa finalizarea vaccinurilor obligatorii (pe care le puteți face și în cabinetul nostru veterinar).

Înainte și după operațiuni micuțul este lăsat să se plimbe liber prin salon câte 10-15 minute În timpul operațiunilor mașina de tuns va fi lăsată pornită pentru scurte intervale de timp în apropierea micuțului, fără însă a fi tuns cu aceasta, pentru a se obișnui cu zgomotul. La 2-4 săptămâni după această primă vizită se va reveni pentru un pachet complet, care include tuns și alte servicii standard în funcție de vârstă.