Suntem mândri să vă prezentăm inima și sufletul clinicii noastre – doamna Cristina Moscaliuc, omul din spatele zâmbetului primitor și a serviciului excepțional pe care îl oferim aici. Cu o experiență solidă de peste 10 ani în domeniul relațiilor cu clienții, Cristina este fără îndoială un pilon esențial al echipei noastre.

Cu un simț nativ pentru empatie și o pasiune pentru a ajuta animalele și oamenii care le iubesc, Cristina face tot posibilul pentru a face experiența dumneavoastră la clinica noastră una plăcută și lipsită de stres. Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere care să vă ajute cu programările, eliberarea prescripțiilor sau orice altă nevoie de asistență, Cristina este aici pentru dvs.

Cu fiecare zâmbet, cu fiecare răspuns la telefon sau cu fiecare interacțiune personală, Cristina se asigură că clienții noștri simt că fac parte din familia noastră veterinară. Cu o atenție minuțioasă la detalii și un simț pronunțat al profesionalismului, ea este mereu gata să vă ofere răspunsuri la întrebările dvs., să vă ajute să faceți programări convenabile și să vă ofere servicii de cea mai înaltă calitate.

Ne dorim ca fiecare vizită la clinica noastră să fie una plăcută și reconfortantă, iar cu Cristina în fruntea eforturilor noastre de primire și servire a clienților, suntem convinși că veți experimenta exact acest lucru. Datorită pasiunii, experienței și dedicării sale, suntem onorați să o avem în echipa noastră și suntem siguri că veți aprecia toate eforturile ei de a face fiecare vizită la Clinica Veterinară Regatul Animalelor una specială.

Cu două fete adorabile, Raisa și Sara, și un companion devotat, cainele American Bully Athos, viața acestei familii veterinară este, fără îndoială, plină de iubire și aventuri. Cristina Moscaliuc nu este doar o recepționeră dedicată la clinica noastră, ci și o mamă iubitoare și un stăpân grijuliu pentru Athos.

Vă invităm să o cunoașteți pe Cristina personal la clinica noastră și suntem siguri că veți aprecia atitudinea sa prietenoasă și profesionalismul deosebit. Ea este aici pentru dvs. și pentru cei cu patru labe din viața dvs.