Daniela Bambergher

Tehnician Veterinar

Suntem mândri să vă prezentăm un alt membru excepțional al echipei noastre – Daniela Bambergher, care a absolvit școala de tehnicieni veterinari în anul 2022 cu nota 10.

Ea este mereu acolo pentru noi, uneori chiar înaintea noastră. Daniela este persoana care ne asigură consistență. Atunci când lucrurile întârzie, ea le accelerează, iar când suntem în grabă, ea știe cum să calmeze spiritele și să facă totul mai eficient. Vine la muncă pentru a se relaxa, cum spune ea, iar energia pozitivă pe care o aduce se răspândește în rândul întregii echipe.

Este mereu la curent cu informațiile medicale, adesea depășind cunoștințele chiar și ale medicilor debutanți in dermatologie care învață de la ea lucrul in laborator. O adorăm cu toții și ne considerăm norocoși că a făcut parte din echipa noastră. Iubește munca ei și se distrează alături de noi.

Daniela este un stâlp esențial al echipei noastre, contribuind semnificativ la procesul nostru de îngrijire veterinară. Ea ne ajută cu pregătirea probelor, contentia animalelor în timpul vizitelor, și stă lângă animale până se trezesc din anestezie, demonstrând o empatie profundă față de fiecare pacient. De asemenea, gestionează corespondența cu proprietarii și medicii, asigurându-se că toată documentația și comunicarea sunt la zi și eficiente.

Daniela nu doar că aduce consistență și eficiență, dar și o pasiune puternică pentru animale. Acasă, ea are un câine Alfa din rasa Husky și o maidaneză de Domnești, pe care a primit-o în casa ei cu inimă deschisă. Fica ei, Delia, se bucură și ea de acești câini minunați, dar nu se oprește aici – are și doi hamsteri, pe care îi ține într-un palat special construit în camera ei. Această iubire pentru animale și pasiune pentru îngrijirea lor se văd în fiecare aspect al vieții ei.

Daniela Bambergher, o membră dedicată și valoroasă a echipei noastre, este aici pentru a asigura că animalele dumneavoastră de companie primesc îngrijirea de cea mai înaltă calitate. Ea aduce echilibrul și profesionalismul necesare pentru a face din Clinica Veterinară “Regatul Animalelor” un loc special pentru toți cei care trec pragul nostru.

Vă mulțumim că ați ales Clinica Veterinară “Regatul Animalelor” pentru îngrijirea animalelor dumneavoastră!


Tehnician Veterinar 

Dermatologie Veterinară