Dr. Diana Vrînceanu

Medic Veterinar

Suntem mândri să vă prezentăm un alt membru deosebit al echipei noastre – Dr. Diana Vrînceanu, un medic veterinar dedicat cu o chemare puternică pentru a profesa într-o clinică pentru animale de companie, unde poate aduce ajutor și alinare animalelor și stăpânilor lor.

Dr. Diana Vrînceanu a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară în 2019, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din București. Chiar din timpul studiilor universitare, și-a dat seama de chemarea ei pentru a profesa într-o clinică pentru animale de companie, unde poate aduce ajutor și alinare animalelor și stăpânilor lor.

Experiența ei în medicina veterinară a început în timpul studenției, când a lucrat într-un spital veterinar non-stop, unde și-a dezvoltat abilitățile în medicina internă, medicina de urgență și medicina de laborator. Din ianuarie 2021, a devenit parte a familiei “Regatul Animalelor” și este responsabilă de departamentul de Medicină Internă.

Dr. Diana Vrînceanu este o profesionistă dedicată, preocupată de bunăstarea și confortul animalelor în clinică. Ea crede cu tărie că fiecare suflet merită o șansă și că medicii veterinari au o misiune nobilă de a oferi îngrijire și compasiune tuturor pacienților lor.

În afară de munca ei, Dr. Diana Vrînceanu are o pisică adorabilă pe care o are grijă în apartament. Această dragoste pentru animale se reflectă în toate aspectele profesionale și personale ale vieții sale.

Cu experiența, pasiunea și angajamentul ei pentru medicina veterinară, Dr. Diana Vrînceanu aduce o contribuție valoroasă la echipa noastră și la misiunea noastră de a oferi cea mai bună îngrijire posibilă pentru animalele dumneavoastră de companie.

Vă mulțumim că ați ales Clinica Veterinară “Regatul Animalelor” pentru îngrijirea animalelor dumneavoastră!

Medic Veterinar 

Regatul Animalelor