Dr. Silvia Sămăreanu

Medic Veterinar Dermatologie

Suntem mândri să vă prezentăm un alt membru valoros al echipei noastre – Dr. Silvia Samareanu, un medic veterinar dedicat cu o pasiune deosebită pentru dermatologie.

Dr. Silvia Samareanu a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din București în 2015 și și-a continuat educația și specializarea în domeniul dermatologiei veterinare sub îndrumarea expertului în domeniu, Dr. Rareș Căpitan, la Clinica Regatul Animalelor. Aici, ea a finalizat cu succes cei doi ani de internship în dermatologie, dezvoltându-și expertiza în diagnosticarea și tratarea problemelor dermatologice ale animalelor.

Cu o dorință continuă de a se perfecționa, Dr. Silvia Samareanu a participat la numeroase congrese și workshopuri naționale și internaționale de dermatologie veterinară, inclusiv la locații precum Bordeaux, Cremona, Viena, Lausanne, Liverpool, Porto, Gothenburg, Bern și Genova. De asemenea, ea a contribuit activ la educația și formarea altor profesioniști ca instructor la workshopuri de dermatologie organizate în diferite orașe din țară.

În plus față de dermatologie, Dr. Silvia Samareanu are o altă pasiune puternică – nutritia veterinară. Ea a absolvit primul curs de ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies) în acest domeniu la Viena, consolidându-și cunoștințele și expertiza în domeniul nutriției pentru animale.

În prezent, Dr. Silvia Samareanu aduce expertiza sa în cadrul consultatiilor dermatologice specializate de la Clinica Veterinară “Regatul Animalelor,” lucrând strâns cu Dr. Rareș Căpitan pentru a asigura îngrijirea de cea mai înaltă calitate pentru pacienții noștri cu probleme dermatologice.

Cu siguranță, Dr. Silvia Samareanu este o persoană cu multe pasiuni variate. În plus de munca sa dedicată în domeniul veterinar, ea găsește bucurie și relaxare în gradinarit și în îngrijirea florilor. Această pasiune pentru natură și pentru frumusețea plantelor demonstrează angajamentul său față de viață și față de a crea mediul înconjurător unul mai plăcut atât pentru oameni, cât și pentru animalele de companie. Este o altă latură minunată a personalității sale și un exemplu de echilibru între profesionalism și viața personală.

În timpul rar de pauză pe care îl are de la dermatologie, Dr. Silvia Samareanu își place să călătorească și să petreacă timp de calitate alături de familia sa și de cățelul familiei, Kimi, un labrador auriu. Această dragoste pentru animale și angajamentul față de sănătatea lor fac din Dr. Silvia Samareanu un membru prețios al echipei noastre și un prieten de încredere pentru stăpânii de animale din comunitatea noastră.

Vă mulțumim că ați ales Clinica Veterinară “Regatul Animalelor” pentru îngrijirea animalelor dumneavoastră de companie!

Medic Veterinar Dermatologie 

Internship trained
Regatul Animalelor